Používaním stránok prevádzkovaných na www.podschudnut.sk súhlasíte s používaním cookies,ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

CESTOVINY NA CHUDNUTIE

Pri ich varení musíte dodržať jedno pravidlo!

To, že by mali byť bezvaječné, to je základ, ale čo je pri redukčnom programe v súvislosti s konzumovaním cestovín ešte dôležitejšie, je to, ako ich varíte. Zapamätajte si, že ich nemôžete variť príliš dlho. Nielen preto, že by sa mohlo stať, že by ste z nich mali kašu, ale preto, že rozvarené cestoviny majú oveľa vyšší glykemický index (GI), a to spôsobí, že už pol hodinu po tom, ako ich zjete, môžete začať pociťovať opäť hlad. A to asi nechcete, keďže je vašim plánom schudnúť, však? Práve preto počas zhadzovania nadbytočných kíl siahnite po cestovinách typu "al dente". Ide o stredne tvrdé cestoviny, ktoré vás zasýtia na dlhšiu dobu. A ešte jedna poznámočka: Áno, cestoviny vám naozaj neublížia, ak chcete zoštíhlieť, ALE iba vtedy, ak si k nim namiesto ťažkej syrovej omáčky dáte radšej tuniaka vo vlastnej šťave a zeleninku :-) Pozor na to, vážení!

NAJNOVŠIE ČLÁNKY


VAJCIAMI A SLANINOU DO PLAVIEK

Môžeš ich jesť, pamätaj však na jedno pravidlo...

OD ČOKOLÁDY SA NEPRIBERÁ!

Štíhlosť si môžete udržať aj s ňou. Ako?

STOPNE VLČÍ HLAD

Špargľa má tú moc! Zaraďte ju do svojho jedálnička.